2015. március 31., kedd

Amav Üvegfestés - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az ecset most igazi fényvarázst hoz létre a felületen, amely majd egy igazi festett üvegre emlékeztet. E remekmű legjobb helye talán az ablakban van, ahol átjárhatják a nap sugarai. A készlet tartalma: 21 db festhető alap, 6 féle színű festék, ecset és könnyen követhető útmutatót. 8 éves kor felett ajánlott.
FIGYELEM! FONTOS TÁJÉKOZTATÓ!
A termék sérülésmentes és vadonatúj. Az itt feltűntetett árból alkudni nem lehet. Csak a velünk szerződésben álló futárcéggel tudjuk a csomagokat kiküldeni, ettől eltérni semmilyen esetben sem tudunk! Személyes átvétel cégünk központján lehetséges (ez esetben természetesen nem kerül szállítási költség felszámításra ).
Az általunk forgalmazott termékekből folyamatosan rendelkezünk raktárkészlettel, de előfordulhat, hogy valamely termék annak ellenére, hogy a státusza ? raktáron ? van, mégis lefogy. Ez esetben a vevőszolgálati munkatársunk fogja Önt értesíteni az átmeneti készlethiányról és a termék beérkezésének várható időpontjáról.
Amennyiben az ELŐRE UTALÁS lehetőséget választja, kérjük MINDEN ESETBEN VÁRJA MEG AZ ÁLTALUNK KÜLDÖTT SZÁMLA másolatát ! Az e-mail tartalmazni fog minden fontos információt az utaláshoz.



Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. Amav Üvegfestés - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése